طرز تهیه سوسیس خانگی به صورت کاملا طبیعی
گوشت یک ران مرغ را جدا کرده، چرخ میکنیم، برای بار دوم آنرا با دو حبه سیر متوسط چرخ نموده و بعد یک الی یک و نیم قاشق غذا خوری پودر سوسیس با کمی نمک به مقدار دلخواه به آن اضافه نموده و برای بار سوم چرخ میکنیم.
سپس آنرا داخل پاکت فریزر پهن نموده و درب آنرا بسته و آنرا داخل یک کاسه یخ یا چند دقیقه ای داخل فریزر یخچال گذاشته تا کمی سفت شود. بعد آنرا به مدت نیم ساعت بخار پز کرده بدین صورت که آنرا روی آبکش گذاشته و آبکش را روی یک قابلمه آب در حال جوش بر روی اجاق گاز قرار میدهیم تا پخته شود و پس از سرد شدن آنرا با چاقو برش داده و قابل استفاده میباشد.
دستور فوق را با گوشت گوسفند هم می توان انجام داد فقط مدت پخت آن باید بیشتر (یک ساعت بخار پز) باشد. کمی از پدر سوسیس را می توان به مواد کوکو سیب زمینی اضافه نموده تا کوکو خوش مزه تر شود.
برای تهیه پودر آن به صورت کاملا طبیعی (به قیمت بسته ای 5000 تومان) می توانید با شماره 09106982124 تماس بگیرید.